Vart tog motivationen vägen?

Idag är det en sån där riktig skitdag!
Har haft noll motivation idag... hästarna har nästan bara kännts som nått jobbigt idag.
Var as trött efter jobbet och ville inget hellre än att bara åka hem och lägga mig i soffan och se en film... men det gick ju inte, det måste mockas.... Längtar verkligen tills de kan ute dygnet runt.

Har noll motivation just nu... rida och träna som är mitt största intresse känns avlägset just nu... Vet inte riktigt vad som hänt. Men en del har nog att göra med att jag tillbringar mycket tid ensam i stallet. Allt blir alltid mycket roligare om man har någon at bolla ideér med eller någon som peppar en lite extra inför en träning.

Jennie har även bestämt sig för att inte ta med Ragge på ridtravarriks... vilket jag förstår, men det känns jätte tråkigt.
Jag vill fortfarande åka... men drar mig lite för att köra så långt med transport. Men samtidigt vet jag att det förmodligen är sista rikset jag och Caesar har chansen att vara med på... allt ska vara betalt den 30:e April. Så betänketiden är verkligen inne på sista versen nu... :S

Hur som helst...jag hoppas att jag kommer ur svackan snart och hittar tillbaka till glädjen med ridningen.

Hoppade lite med Tubbe i går i padocken... det var skoj. :) Vi hoppade väl 40 cm ungefär. Det gick bra... :) 
Jag som e lite mesig när det gäller hoppning kände att det var dax att jag tog mig i kragen... annars kommer jag aldrig i gång på allvar. Måste ju börja nånstans. 

Ringde även Gavin idag, min käre hovslagare. 
Han e bäst!!! Som jag sagt sååå många gånger tidigare... ;) 
trots att han verkligen hade fullt upp i kalendern och 5 veckors väntetid nu... så ska han komma och sko mina pållar om 1½ vecka. :) Tack Gavin... <3 Du e guld! No hoof, no horse... 

Nä nu måste jag sova igen... 

Hoppträning med Pinnen... Maj 2011
 

RSS 2.0