Återbesök inbokat

På måndag (den 21:a) blir det återbesök i Kungsbacka för Tubbe, ringde och bokade det i kväll.
 

Red honom igår för första gången på 2 veckor.
Enligt konvalesens "programmet" som jag fick med mig hem skulle han skrittas anintingen uppsuttet eller för hand 20 minuter om dagen, gärna två gånger... Detta har tyvärr inte gått att genomföra innan pga. av väder och kryp...
Har känt lite dåligt samvete över att jag inte följt planen, men igår fick jag bevisat för mig själv att jag gjort rätt som låta bli pga. av flugor och andra kryp.
 
Skrittade en sväng i går efter jobbet. Tubbe var verkligen en ängel... trots att han vilat så mkt och borde haft ruskigt mkt överskottsenergi så traskade han på snällt :) Utan att titta på en en enda sak längs vägen! :)
Det som gjorde ridturen besvärlig var.. just det.;. ALLA KRYP!
Tubbe viftade och ruskade på huvudet så mycket att jag nästan trodde att han hade fått headshaking syndrome. :O
Han till och med vände och ville gå hem... stackarn. Kan då tillägga att han hade flugluva och massor av flugspary på sig... :( Jaja, det blev en runda på ca 25 min.
 
Även idag red jag en liten sväng... (samma som igår) och hoppades på mindre kryp... det regnade ju till och från och blåste. Det var faktiskt bättre idag och han var inte alls besvärad. :)
 
Känns härligt att få sitta upp lite försiktigt igen efter 2 veckors uppehåll.
Vet inte om jag bara inbillar mig eller om det faktiskt är så att han är mera framåt nu.... och snubblar mindre, faktiskt inte alls. :) Så nog har han blivit bättre av behandlingen! Hoppas det fortsätter så :)
 

Ska ha hand om kompisens häst i helgen. Vi ska mysa i skogen i hop :)
Hästen i fråga är en fjord-dam på närmre 30 år... :) Spännande känns kul att ha fått förtroendet :)
 
Full fart mot semstern! ;)
 
See You!
 
En bild på Tubbe som 3-åring :)
 
 
RSS 2.0