Jobbar halvtid och växer.

Ja som sagt tiden den står ju aldrig stilla.
Har nu precis påbörjat V.27 och jobbar halvtid sedn några veckor tillbaka, det känns bra! 
Det är alldeles lagom, då är man på jobbet de timmar man är som piggast... sen kan jag vila när jag vill under resten av dagen. Vissa dagar är man dödstrött och sover några timmar på eftermiddagen.
 
Var på ultraljud förra veckan. Allt såg bra ut och de är jämnstora och växer som de ska än så länge så det känns ju bra! Dom är några riktiga vilddjur, det rör sig mest hela tiden där inne. Vi har inte tagit reda på kön och kommer inte göra det heller... det enda vi kan vara säkra på att det är två riktiga skitungar som kommer komma ut :b
 
Vad det gäller ridningen har jag lagt ner det nu.
Magen växer så det knakar och senast jag red kändes det inte särskilt bekvämt... så även om det känns trist får jag inse att det inte är läge att rida just nu. Tubbe roar sig tillsammans med sin medryttare i stället.
Det verkar funka, vilket är skönt. :)
Klippte honom för snart två veckor sedan... så nu ser han inte riktigt ut som en björn längre.. ;)
 
Har faktiskt inte spenderat så mycket tid i stallet det senaste... Just nu känns det viktigt att bli klar med rummet som tvillingarna ska ha. Det ser ut som ett bombnedslag på vår övervåning, och jag kan inte riktigt slappna av innan det börjar ordna upp sig där. Hatar att ha det stökigt! Men rummet börjar ta form nu så det ska väl snart vara löst och jag kan vara lite mer i stallet och gosa med min lille häst.
Jobbar just nu på att få ordning på garderoben i rummet, den är målad. Så snart är det dax för hyllplan och lite belysning sedan kan det börja flytta in lite grejer i den igen :)
Det är helt sjukt så mkt grejer man samlar på sig genom åren... Allt som står på övervåningen ska få sig en genomgång och det som inte ska användas kommer åka till secondhand eller tippen.
Även om jag hatar att göra mig av med saker så måste man ibland, och faktum är att när det är gjort känns det riktigt bra! :)
 
Förra helgen blev jag rejält överraskad förresten.
Min underbara vänner hade ordnat en babyshower för mig. Den hade dom lyckats planera i två månader nästan utan att jag lyckats få reda på det :D Helt galet. Fick massor av fina presenter! <3 Tack allihopa! Jag blev verkligen jätteglad och rörd över allt ni hade ordnat.
 
Måste ju nämna Emilys fina framgångar under Falkenbergs dressyrtävlingar förra lördagen.
Hon och Zippo lyckades då att vinna en Intermediere A!!!
Äntligen gav allt hennes jobb resultat... är så stolt över henne! Hon är bäst!
Tänk vilken tur man har som har förmånen att ha henne som både vän och tränare! <3
Grattis världens bästa Emily! <3
 
 
En gammal bild på Emily & Tubbe :)
 
 
 
 
 
RSS 2.0