Sommarhöst?

Ja det kanske vi kan kalla det fina vädret vi har just nu.
Ca 18 grader varmt och växlande molnighet med en hel del sol. Jätteskönt med andra ord.
 
Hästarna som nyss hade börjat sova inne har nu fått sova ute igen. Är ganska principfast i vissa grejer och gillar egentligen inte att hålla på och hatta fram och tillbaka... utan om man bestämt en grej så kör man på det.
Så att först börja med installning och kraft två ggr om dagen + mera hö (för Tubbes del), för att nu återgå till kraftfoder en gång om dagen och mindre hö... eh... ja kanske inte jättebra tycker jag. Men jag låter det vara så.
På lördag flyttar vi och då är det nya rutiner som gäller ändå.
 
I söndags rakade jag herrn för första gången den här hösten...
Tubbe tyckte det var tråkigt efter ungefär halva tiden... så det blev ju inte den snyggaste klippningen, men skit i det. Vi kommer inte tävla det här året ändå ;) Ska satsa på nån pay and ride tror jag ev.
 
Täcket är inhandlat. Det blev ett begagnat ofodrat Rambo. Satt som en smäck! Så nu ska det bara tvättas sen får Tubbisen börja använda det. Ska rensa lite bland mina täcken nu när vi flyttar. Finns en två, tre stycken som jag inte tänker spara. Ett som är bra passform på, men det är VÄLDIGT slitet... och ett vintertäcke som egentligen är helt ok, men spännena är kassa. Hans nuvarande regntäcke som är lagat ett ex antal ggr får nog ge upp oxå.
Kollade igenom ina garderober idag och konstaterade att det nog inte kommer ta jätte lång tid att flytta grejerna. Har ganska bra ordning på allt i lådor å sådär. Är väl mer orolig över vart jag ska göra av allt när vi väl flyttat in på nya stället *hmmm* Aja... det löser sig. På lördag förmiddag flyttar han som sagt.
 
Igår red jag med pannlampan för första gången denhär hösten. Det blev en mysig runda i gött väder tillsammans med Mai & Jennifer. :) Ser fram emot fler... bara för att vi flyttar betyder det inte att vi INTE kommer rida ut i mörker mer... nädå. :)
 
Det går bra på jobbet och dagarna går fort. Det känns helt ok.
 
I skrivade stund sitter jag i soffan och har tänt lite ljus och försöker känna av lite höstmys.
Barnen håller på att somna och man hör dom mumla med varann lite då o då.
Patric tränar i källaren... Lite egentid för mig helt enkelt <3 Underbart!
 
Nu ska jag fortsätta njuta lite.
 
 
Bilden är nästan exakt ett år gammal. <3
 
 
 
 
RSS 2.0