Häst, Häst, Häst :)

 
Även i torsdags vilade Turbin eftersom vi skulle på konsert då med Brolle Jr. :)
Konserten var bra... och regnet höll sig borta ganska bra. Annars har det varit ganska krassligt väder denna vecka.
 
I fredags blev det en utritt. Det var kul! Hade en pigg häst! Detta efter att vi ridit förbi en tomt med en självgående gräsklipare ;) (som inte brukar vara där). Då fick det lilla trollet ett litet spel *haha* Men det löste vi och han gick förbi efter en stund. ;) Alla kryp var ganska irriterande tyckte han nog med...
Övade galoppfattningar. Gick riktigt bra. Kunde till och med ta galopp från halt för att han var så taggad och uppspelt :D lite mera sånt tack ;)
 
Igår blev det oxå vila. Då var ju jag på High chaparral.
Det blev en bra dag trots en del regn... Träffade lite vänner o bekanta där uppe, även några helt nya ansikten. :) Alltid lika kul! Såg massor av fina hästar och duktiga ryttare! Är lite sugen på att testa rida lite trail eller något i den stilen... Får se vad de tblir utav det, framtiden får avgöra. ;)  
Fresstyle programmen på lördagens kvällsshow var roliga! Det var allt från Dr. Bombay till riddare som dök upp i och red lite rening. :) Kort sammanfattning; en trevlig dag! :) Kom hem kl. 01.00 i natt. *ZzZz*
 
Men det var bara att ladda om, för i morse hade jag som uppdrag att vara fotograf åt Emily som skulle tävla i Falkenberg. Så kl 07.15 ringde klockan igen. Hann dit i tid och har plåtat en del bilder... Får hoppas det blev några bra! Idag var det Medelsvår A:1 hon red. Zippo var jättefin och de red ihop 66,5%!
Tävlingen pågår fortfarande... än ligger hon på placering så det hoppas vi håller i sig med 9 ekipage (av 33) kvar.
 
Ska ta och vila en stund. Får väl åka ut till min lilla häst sen :)
 
En mycket taggad Gavin igår på High Chaparral (Tubbes hovslagare)
 
 
Världens bästa Emily med Zippo :)
 
 
 
 
 
RSS 2.0