Vinterbilder

Här följer några bilder som mamma tog på mig och hästarna förra tisdagen.

Årets upplaga av Tkrk är lagd till handlingarna.

Det är söndag och snart dax för en ny vecka på lagret för min del.

I fredags var Jennie snäll och tog hand om mina hästar... för direkt efter jobbet skulle jag, Mikael och Mia åka upp till deras mamma som bor i kungsbacka. Hon har nämligen fyllt 55 så vi skulle fira henne...
Så då blev det inte någon tid till pållarna. Tyvärr... :/

Igår däremot fick jag rastat båda två. :) Caesar red ja en kort stund på i padocken. Tubbe longerade jag. Eftersom Caesar inte varit full i gång denna veckan... travade vi och skrittade bara. Körde lite halter och ryggningar som han har blivit jätte duktig på :) Samtidigt som jag red Caesar red Jennie Ragge :)
Tubbe var jätte duktig vid longeringen, han yssnade på minsta lilla smackning. :) När dt sen kom till galopp drog han en lång salva med bocksprång och frustningar! :D Söt nöt!

Mikael hade varit så super snäll att han hade varit på granngården och köpte en ny torvbal till Tubbe, och en ny säck med Krafft. Så jag tog ur all strö i Tubbes box, och började om på nytt med ny torv och nytt spån. Även Caesars box mockade jag ur. Men här tog jag bara "kisshögen".

Efter stallet hoppade jag ur stallkläderna för att ta en varm dusch innan det var dax att ta på sig festblåsan.
Det var ju nämligen Tkrk-gala som stod på schemat i går! :)
Massor av goa människor och livad stämning... så kan man nog sammanfatta festen i korthet.
Vid kaffet blev det dax att dela ut årets utmärkelser.
Det fanns nåra kaetgorier att välja mellan; Årets: hoppryttare, dressyrryttare, vuxen, ungdom, funktionär,  supporter, och årets insats. (hoppas inte jag glömde något.)

Första pris att delas ut blev det för årets insats. Namnen på de nominerade lästes upp... och helt plötsligt räknas jag upp...! Visste sedan innan att Mia hade nominerat mig... men tog det inte på allvar riktigt tror jag ;) 
Så när mitt namn räknades upp blev jag lite nervös... ;) men tänkte samtidigt att -näh, inte så stor chans att jag skulle få nått där inte...  

Motiveringen till varför denna person fått priset lästes upp... och ju längre det lästes ju mer kände jag mig träffad, när sedan Caesars namn nämndes fanns det ingen annan att välja på... utan det var jag som fick utmärkelsen för årets insats.., och motiveringen löd; "Som med stor skicklighet och tålamod har utbildat sin Caesar Emå så bra att de lyckades knipa guldmedaljen i dressyr DM för ridtravare!!" 

Blev verkligen jätte paff och GLAD! :) Det hade jag aldrig kunnat tro! Men oj va bra det kändes! Äntligen får Caesar chansen att vara i rampljuset och glänsa! <3 Min fina, fina häst!!! Älskar dig...

Resten av utmärkelsena gick till:
Linnea Segersten - Hoppryttare
Alexandra Nilsson - Dressyrryttare
Cecilia Andersson - Vuxen
Elin Grimdahl - Ungdom
Bodil Binnås - Funktionär
Bibbi Davidsson - Supporter
 
Grattis allihop!!!!!!
Det var en liten rappot från årets gala. ;)
 
 Diplomet och rosetten vi fick på galan... :)

Idag har jag haft en ganska skön dag. Började dagen med att äta frukost och sätta i gång en maskin tvätt innan jag åkte upp till stallet för att få lite kvalite'-tid med mina pållar och Jennie :)
Jennie erbjöd sig att göra mig sällskap genom att rida en av mina hästar... vi hade nämligen pratat om att hoppa lite med Tubbe i dag. :) Så det gjorde vi. Jennie började, sedan fick jag med prova ;) 
Byggde upp ett litet, litet kryss i padocken till honom... och han hoppade. Inga problem här inte!
Så idag har jag hoppat med Tubbe för första gången. :) Kul! Vill bara sätta igång att träna nu...
både dressyr och hopp! Men väglaget ställer till det just nu, tyvärr...

Så där fick ni ett extra långt inlägg efter helgens händelser.

Även ett smakprov på bilderna mamma tog i tisdags kommer här...:

 


Jag och Caesar :)

Första dagrna avklarade

Ja nu har jag klarat av två dagar på nya jobbet. 

Känner mig såklart ganska vilsen... än så länge, det är mycket nya intryck :)
Igår, första dagen fick jag jobba tillsammans med en tjej som heter Natalie... hon var verkligen super trevlig!
Det var mycket siffror och bikstäver att hålla reda på igår... för att inte tala om alla avdelningar, våningar och gångar!
För er som inte förstått vad jag har börjat jobba med så kan jag berätta att jag nu mera jobbar som lagerarbetare på Ad-Sverige! Ni vet; -"Nemas, problemas! ;) Jag har i huvudsak plockat varor till ordrar dessa två första dagarna...
Dagarna rullar på... man har att göra i princip hela tiden med att springa runt i lagret och hämta olika bildelar som skall skickas ut till återförsäljare. 

Ska nog trivas det tror jag nog... bara jag får in en rutin. :)

Har dessvärre inte ridit på två dagar. Har endast varit i stallet och mockat. Känns inge vidare. Vet inte riktigt hur jag ska tampas med det här... är ju inte riktigt förtjust att rida i mörker, och ännu mindre mörker, is och snö! :/
Så ja.. just för tillfället går det lite trögt med ridningen får jag väl erkänna. Ska rida i helgen iallafall.

På lördag är det dax för den årliga tkrk-galan. :) Då blir det fest och det ska delas ut lite utmärkelser.  
Jag hoppas det blir en trevlig tillställning. Jag återkommer med rapport på söndag om vilka som fick ta emot priser.

Nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva mer om ikväll....

på återseende!


RSS 2.0