Barfota och veterinärbesök

I torsdags blev det besök hos veterinären eftersom hältan är den samma.
Som alltid är han en pärla hos veterinären.... i de ögonblicken önskar jag av hela mitt hjärta att du bara kunde få bli bra. Troligtvis har hans artros väckts till liv igen nu tack vare alla tappskor.... så att han är halt beror såklart på att han har extremt tunna, sviktande sulor, men troligtvis är det även hovlederna som är problemet. Det återstår att se den 27e när vi ska på återbesök igen. 
Just nu känns det bara som att vi påbörjar ytterligare en låååång följetong med behandlingar. 😔
Har fått tag i ett par begagnade boots oxå som han ska ha i hagen, veterinären tyckte att han skulle ha det. Så dom är skickade och påväg till oss nu hoppas jag. 

Igår fyllde jag år. 34 blev jag tydligen nu.... 🤷‍♀️😅 hade en mysig dag och fick en jättefin present av Patric och barnen, en sprillans ny cykel 😍 så himla glad och tacksam för den, nu vill jag ha vår!
På kvällen kom Emily med familj och Tessan och lille Izzo. Vi åt god mat och pratade om allt mellan himmel och jord.... fick jättefina presenter av dom oxå ❤️ en bra födelsedag. Idag kommer min mor o far, samt mormor och morbror hit och fikar. Ska bli mysigt det oxå, ute går ju knappt att vara då det blåser storm i byarna och regnar.  👎

Startade den här dagen med att åka bort till ridhuset på olsegården och tittade när Jennifer o Petra hade tömkörningsträning. Det var kul och jag är sååååå sugen på att vara med jag oxå. 
Det är så oroligt frustrerande att inte Tubbe håller sig någorlunda frisk, jag är så trött på det nu! 😓
På fredag är det Gbg horseshow, ska inte köpa något speciellt i år. Ska titta på en tömkörningsgjord, tanken är ju fortfarande att byta ut den jag köpte i höstas. 
Men det blir nog ingen affär då om inte jag hittar något till riktigt bra pris. 

Nu ska jag chilla med barnen lite innan jag ska förbereda nästa kalas. 

La till en gammal bild på Tubbe och en bild från dagen då jag hade äran att rida in fröken Idun i arenan på Scandinavium. Ett häftigt minne ❤️

(null)

(null)

RSS 2.0