Lite uppdatering

Kass uppdateirng... ja förlåt jag vet. :/

Börjar komma i gång lite med hästarna nu. Har ridit en och longerat en idag. Känns dock lite segt just nu att hinna med två hästar. Idag var jag hemma från stallet 20.30... och då kan tilläggas att jag åkte näs intill direkt dit från jobbet. Har hand om Bojens skötsel denna veckan... Sofie sköter Ragge delar av familjen Qvarnström är nämligen i fjällen.

Så från och med i lördags har jag en inneboende hos mig. :) Hugo... Jennies hund :)
Känns super kul! Just nu önskar jag ju att jag hade mina gamla jobbtider... vill helst vara med Hugo hela dagarna och leka å busa med honom,eller  kanske bara ligga i soffan å kolla film eller gå en mysig promenad. Sjukt kul med hund... saknar Affe (mammas hund, som sedan nåra år tillbaka tyvärr vandrat vidare)
Just nu i skrivande stund ligger Hugo intill mig i soffan och storsover :D *söt*

Molly (min katt) e inte riktigt lika nöjd med att ha en gäst som jag... Hon stirrar på honom och kommer han för nära fräser hon och reser ragg... Hugo är förståndig nog att hålla sig på avstånd. :) Kan ha dom i samma rum tack vare att han är så snäll... så Molly ligger i ena änden av soffan och Hugo i andra ;)

Helgen som gick var lugn. Inget festande... var uppe sent i fredags och bara ägnade tid åt mig själv.
På lördagen blev det stallet på morgonen... red Caesar, sedan på eftermiddagen fick jag hjälp av en kompis att slänga ut en äcklig gammal skinnskoffa vi hade på ävervåningen... gött att slippa den. Den ligger på tippen nu.
Även lördagskvällen var lugn... mös framför tv:n med hund och godis.

Som lagledare för tkrks div 3 lag i dressyr är det nu dax att ta tag i att boka träningarna för laget.
Har egentligen ingen lust för något sånt, men har lovat så självklart ska jag fixa det.

Efter att Mikael flyttade har jag verkligen börjar tänka på mig själv... vilket jag inte unnat mig innan...

ja nä... skit nu måste jag sova...

Får hoppas jag har mer hästigt att skriva snart.

På fötterna igen

Lite stadigare idag än förra gången  jag skrev.
Man behöver ha ett bryt i bland för att rensa upp bland känslorna... och det hade jag ju i torsdags som sagt, så ja nu känns det lite bättre igen.

Städar och röjer i huset när jag har tid... idag fick kylskåpet sig en omgång. Allt gammalt skit som stått där och väntat på bättre tider åkte ut i kväll... kändes sååå gött! Fräscht och fint igen!
Börjar även komma i ordning på övervångingen där ja har stor rensning. Håller på att möblera om, och soffan som står där ska ut... i helgen åker den till tippen. (den är ändå sönder)
Köpte nytt skrivbord för 2 veckor sedan som ska monteras i hop. Det får jag se om jag hinner med i helgen.

Känslan av att bo ensam och kunna få tänka på sig själv och bara styra saker efter sin egen vilja ä just nu guld!
Även om det känns förbannat konstigt oxå... att plötsligt efter 7 år är man helt ensam...
men som sagt, jag trivs som det är nu!

Va på fest i helgen som gick. Bygdegårdsfest... det var kul! Träffade en del gamla vänner. :)
Vad som väntar kommande helg har kag ingen aning om... men om vädret blir så fint som jag hört om, hoppas jag det blir en del tid i stallet. Är även väldigt sugen på att ta ut Oldsen. :)
Idag på jobbet satt vi ute i solen på lunchen och fikan... oj va härligtd et var! Känns som att våren är påväg, äntligen! :)

Red i söndags. Då red jag Tubbe. Var lite för tröt för att orka båda... men det gick bra med Tubbe. Vi tog en liten stund i padocken. :) Ååå va jag är nöjd med den lille plutten :)

Idag blev det en tur på Caesar efter jobbet. Jennie hde redan rastat Tubbe åt mig tidigare på eftermiddagen.
Jag och Caesar joggade en liten runda... lät honom även få en liten galopp... som han älskar. Inget race utan bara en en lugn galopp eftersom jag anser at han inte är fullt i gång. :) Men det var härligt. Kände hans lycka och jag tror jag jag log med hela ansiktet :) Hästar är en bra medicin när man är lite långt i in i sin gene värld och behöver annat att tänka på :)

Dax att inta sängen. I morgon är det redan onsdag... fullfart framåt.


en för mig vårig bild... :)

Det känns ännu sämre nu...

Helt underbar låt. Kan inte sluta lyssna... Kinderna är alldeless våta i skrivande stund.
Har haft ett rejält bryt... det är svårt att hålla masken hela tiden, och nu gick det absolut inte längre.

Det har hänt så mycket de sista veckorna... Jag bor numera ensam. Mikael flyttade för ca. 1 vecka sedan.
Vi har beslutat oss för (eller jag) att det blir bäst såhär.
Jag behöver tid för mig själv... känslorna som en gång fanns är inte de samma längre... och hur ledsamt det än är så känns det ändå bra.

Fler saker har hänt... men det är de jag inte kan skriva om här. Hur mycket jag än hade velat... för jag hade behövt lätta ordentligt på trycket. Jag vet varken ut eller in... livet kan verkligen förändras såå snabbt.
Från det att man tillfälligt känt stor lycka kan allt bara raseras på bara några få minuter... och man fattar ingenting.

men jag lever nu.... och ska göra det bästa av situationen. Nångång vänder allt och livet är på topp igen...
Även om det känns hopplöst nu på alla plan!

Tur man har stallet att fly till...
Snabbade mig extra i dag efter jobbet för att försöka hinna rida båda två innan solen försvann...
Det lyckades. Det blev varsin kort runda för båda två.

Tubbe e verkligen helt underbar! Han gör mig på bättre humör iallafall. När vi var ute på vår lilla promenad stötte vi på ensilageplast som låg tvärs över vägen... det fanns bara ett sätt att komma förbi.. gå över. Den inställningen hade jag iallafall... Först var han jätte kritisk, men när han hade fått titta lite närmre på det och jag pratat lite övertalande med lugn röst, så gick han på plasten utan att ens binka. Underbar..... <3 Det kändes bara så bra... han litade på mig. När vi kom tillbaka till gården red jag honom en stund på åkern, travade lite och tog nåra korta varv i galopp.
Det gick riktigt bra och han tog rätt galopp i båda varven och rullade på i lagom fart. Ååå va glad jag är för min lilla Turbin. Så snart våren är här och vi kommer i gång på allavar ska han bli sååå fin! :)

Caesar fick en kort runda han med. Han är ju bäst som alltid. Vi skrittade en liten runda... sedan gosade vi lite innan jag var tvungen att börja mocka och fixa kvällsmaten.

Var hemma strax innan 20.00.

Sedan åt jag... och sedan dess har jag suttit här. Fast vid datorn. Lyssnat på musik och kollat fb. och bara deppat. Gråtit så kinderna är alldelss blöta och svartrandiga av mascaran... och näsan är alldeless tät.
Får väl rycka upp mig nu, förflytta mig till sängen och göra ett försök till att somna.

I morgon är en ny dag... fredag till på köpet. Helgen ska bjuda på fint väder... vad den mer ska bjuda på vet jag inte.
Kanske blir det krogen igen... Det får vi se. 

Godnatt. 

 
RSS 2.0